Welkom bij VVB

Onze vrije tijd, voor uw veiligheid !
100% voor het Zonaal Bureau voor de vrijwilligers !

Registratie lidmaatschap VVB 2022-2023

Informatie Corona werkloosheid


Op 10, 11 & 12 mei 2022 verzamelen alle aankoopverantwoordelijken en beslissingsnemers uit de volledige veiligheids- en urgentieketen in Kortrijk Xpo voor de 26ste jaargang van INFOPOL I XPO112, vakbeurs voor de uitrusting van politie-, bewakings- en veiligheidsdiensten, urgentiediensten & rampenbestrijding

XPO112

XPO112 heeft na 6 edities haar rol als contactplatform voor alle urgentiediensten die op het terrein operationeel moeten samenwerken meer dan bewezen. Op XPO112 worden alle diensten en producten gepresenteerd die nodig zijn voor een interventie bij een ramp, ongeval, brand of andere dringende interventie. Dit vanaf de binnenkomende oproep op het noodnummer 112 tot het binnenbrengen van de patiënt in de spoedafdeling of het neutraliseren van de ramp.


INFOPOL I XPO112

INFOPOL I XPO112 is een uniek concept op meer dan 15.000m² beursoppervlakte, waarbij u als vrijwilliger uit de sector kennis kan maken met een meer dan compleet marktoverzicht. De beurs is de uitgelezen kans om op de hoogte te blijven van de meest recente ontwikkelingen binnen uw vakgebied: via gesprekken met leveranciers op de standen, tijdens de vele seminaries, via contacten met uw collega’s, ….

Iedere editie opnieuw mag INFOPOL I XPO112 rekenen op de actieve steun van o.a. FOD Binnenlandse Zaken I Directie Civiele Veiligheid en de lokale en federale politie.TOEGANG

Klik op de banner en registreer u met de Registratiecode = VVB2022

Minderjarigen zijn niet toegelaten op de beursvloer.


LOCATIE
Kortrijk Xpo - Doorniksesteenweg 216 – 8500 Kortrijk (BE)
Hallen 1, 2 & 3
Ingang via XPO NOORD en XPO ZUID.

Kortrijk Xpo ligt vlakbij de uitrit n° 2 van de autosnelweg E17 Antwerpen-Gent-Kortrijk.

GEWIJZIGDE DATUMS


Over VVB

VVB is een vereniging die opgericht werd ten gevolge van de brandweerhervorming door en voor brandweervrijwilligers, waarbij ook het welzijn van onze beroepscollega's niet uit het oog verloren wordt.


Meer over ons