Lid worden!Om druk te kunnen zetten op de politieke overheid en de hulpverleningszones, is het van groot belang dat wij beschikken over een representatief ledenaantal. 

Daarom zijn we dan ook steeds op zoek naar nieuwe leden om onze representativiteit te vergroten. 

Tevens zijn wij als VZW ook gebonden aan heel wat wetgeving waarvoor wij ons moeten laten ondersteunen door professionele organisaties die daarvoor moeten vergoed worden. Hierdoor zijn we genoodzaakt om voor bepaalde lidmaatschappen een vergoeding te vragen.

In onderstaande tabel vindt u de verschillende mogelijkheden van lidmaatschap. Sedert 1 januari 2021 zijn de bedragen voor tijdelijke ongeschiktheid opgetrokken van 4 EUR naar 6 EUR.


Indien u lid wil worden van onze organisatie, dan dient u zich te registreren via de het item "registreren lidmaatschap 2023 -2024" in de menubalk. 

Na het invullen van het registratieformulier zal je een mail ontvangen waar je uw keuze van lidmaatschap zal kunnen invullen waarna u een betalingsorder zal ontvangen.

Wij hopen u binnenkort te mogen begroeten als nieuw lid !

Groepsinschrijvingen:

Vriendenkringen of een groep collega's kunnen zich ook inschrijven via een groepsinschrijving.

Bij 10 of meer leden die zich gelijktijdig inschrijven voor keuzemogelijk 3 is er een groepskorting voorzien! 20€ Wordt in dat geval 18€!

Individueel lid worden kan door op volgende link te klikken : inschrijvingsformulier

Groepsinschrijvingen kunnen door op bijhorende link te klikken : groepsinschrijving

Het ingevulde document dient dan doorgemaild te worden naar  : voorzitter@brandweervrijwilligers.be